Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Harila Vadsø får du alt du trenger til bilen din

Harila Vadsø i Vadsø tilbyr salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Hos oss finner du en avdeling for nye biler og en for bruktbiler, i tillegg tilbyr vi alle tjenester innen service og reparasjoner. Har du hatt et uhell med bilen, kan vi utbedre og reparere både større og mindre bilskader. Trenger bilen din EU-kontroll, så fikser vi det. Vi er et autorisert merkeverksted med lang erfaring og topp utdannede mekanikere. Vi bruker selvsagt kun originaldeler, noe som betyr at du som kunde kan føle deg trygg når du leverer bilen til service eller reparasjon hos oss. Vi er svært opptatt av kundetilfredshet, og hos oss skal du som kunde oppleve den beste servicen i hyggelige omgivelser. Ønsker du å prøvekjøre en av våre biler, er du hjertelig velkommen innom for litt bilprat og en kjøretur.

Selskapet Varanger Auto ble grunnlagt 1. juli i 1970 av Harald A. Møller, med Kåre Harila som disponent, og i 1985 kjøpte Kåre Harilas familie Varanger Auto. Bilanlegget vårt ligger i Tanaveien 8 i Vadsø. Bygningen ble både renovert og utvidet i 1995, og den fikk en total ombygging og utvidelse i 2014.

Velkommen til oss i Harila Vadsø!

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  08:00 - 16:00

Verksted

 • Mandag
  07:45 - 16:00
 • Tirsdag - Fredag
  08:00 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››