Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

T-Roc SUV

Vår nyeste SUV kan endelig prøvekjøres og bestilles.

Pris fra

296.700,-*

T-Roc - en spennende og sporty SUV
Volkswagen utvider SUV-familien og lanserer en av våre mest spennende nyheter, T-Roc SUV. Den nye SUV-en er Tiguans sporty lillebror og er på størrelse med en Golf. Har du sansen for god design og unike detaljer? T-Roc SUV utmerker seg med sin uttrykksfulle crossoverdesign. Når du kjører en bil forventer du ytelse – og det får du i nye T-Roc SUV. Ekstrautstyret til T-Roc SUV omfatter blant annet 4MOTION firehjulstrekk som gir godt veigrep på nesten alle underlag, sportsunderstell for enda bedre kjøreegenskaper og DCC adaptiv understellsregulering for bedre komfort.

  

Kupeen til T-Roc SUV er komfortabel og romslig, og legger til rette for både frihet og kjøreglede. Progressive designelementer skaper en flott atmosfære. Det finnes også en rekke smarte assistentsystemer i T-Roc SUV, og selv om du er vant til å klare deg på egen hånd, kan bilen avlaste deg i mange situasjoner. I enkelte tilfeller kan assistentsystemene til og med bidra til å forhindre bilulykker. I T-Roc SUV får du et avansert infotainmentsystem slik at du kan holde deg oppdatert på nyheter, ringe håndfritt med telefonen, spille favorittmusikken din og navigere frem til kjøreturens mål.

Motoriseringer og firehjulstrekk
Til T-Roc SUV kan du velge Volkswagens kjente firehjulstrekk 4MOTION som ekstrautstyr. T-Roc SUV leveres både med TDI-dieselmotor eller TSI-bensinmotor.

  

* Prisen gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl frakt og lev.omkost. Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk blandet kjøring 5,1 -6,8 l/100km. CO2-utslipp: 116-155 g/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik. Bil leveres med sommerdekk som standard.